Vizitând în continuare acest site, acceptați utilizarea de cookie-uri pentru a putea să vă oferim statistici de vizitator, pentru a vă oferi conținut țintit, adaptat intereselor dumneavoastră și pentru a facilita schimbul cu rețelele sociale.  Informații suplimentare despre cookie-uri și setările acestora pot fi găsite în politica noastră de confidențialitate.

Participă la un TupperParty

Visual

Te-a invitat cineva la un Party și nu stii ce să spui? Nu mai sta pe gânduri - vei avea parte de o experiență frumoasă. Te vei întâlni cu prietenii, vei afla lucruri noi, vei învăța o rețetă și vei experimenta produse cu adevarat speciale.

Nu uita ca este posibil să ai parte de o surpriză!

Party-ul Tupperware nu este o prezentare obișnuită de produs, este o întâlnire interactivă. Tu vei putea încerca produsele noastre și, la final, vei putea chiar comanda exact ce-ti place și ți se potrivește.

Vei avea întotdeauna pe cineva care îți va putea da oricând detalii despre folosirea și întreținerea produsului, oferi rețete și, de ce nu, să te ajute chiar pe tine, data viitoare să organizezi un Party la tine acasă!

SUS