Vizitând în continuare acest site, acceptați utilizarea de cookie-uri pentru a putea să vă oferim statistici de vizitator, pentru a vă oferi conținut țintit, adaptat intereselor dumneavoastră și pentru a facilita schimbul cu rețelele sociale.  Informații suplimentare despre cookie-uri și setările acestora pot fi găsite în politica noastră de confidențialitate.

Întrebări frecvente

Visual
 • Cât durează un Party?

  Un Party (prezentarea în sine) durează în mod normal în jur de 60 min. Prezentatoarea va sosi cu 30 min  - 1 oră înainte, pentru a pregăti ingredientele, aranja produsele, verifica electrocasnicele care ar fi implicate în realizarea rețetei (cuptor, cuptor cu microunde, congelator, plită, aragaz - în funcție de necesități). Apoi, după prezentare, va mai petrece câteva minute pentru colectarea comenzilor și strângerea produselor.

 • Se poate organiza Party și în altă parte decât acasă?

  Sigur că da. Puteți organiza un party chiar la locul de muncă, dacă astfel de evenimente sunt permise. De asemenea, puteți discuta cu Prezentatoarea voastră și organiza un Picnic Party, la iarbă verde, într-un parc.

 • Câți invitați trebuie să aibă un Party?

  Ideal este ca un Party să aibă 6-7 invitați, însă nu mai puțin de 3, pentru că  este foarte posibil să nu se atingă o comandă minimă, astfel încât gazda să obțină cadoul său.

 • Dacă particip la un Party, ca și invitat, sunt obligat să cumpăr?

  Nu sunteți obligat/ă să cumpărați. Ne este, însă greu să credem că nu vă va tenta nici un produs, după ce le veți vedea în acțiune.

  Mai mult, cumpărând veți ajuta și gazda să atingă nivelul de comandă pentru a obține cadoul dorit.

   

   

SUS