Vizitând în continuare acest site, acceptați utilizarea de cookie-uri pentru a putea să vă oferim statistici de vizitator, pentru a vă oferi conținut țintit, adaptat intereselor dumneavoastră și pentru a facilita schimbul cu rețelele sociale.  Informații suplimentare despre cookie-uri și setările acestora pot fi găsite în politica noastră de confidențialitate.

Tupperware Brands

Visual


Tupperware Brands Corporation este un lider global în domeniul vânzărilor directe, oferind produse inovatoare, soluții inedite și calitate de top.

Produsele Tupperware sunt renumite pentru că oferă soluții inovatoare pentru bucătărie – de la prepararea alimentelor, până la păstrarea și depozitarea lor. Aproximativ 25% din volumul anual de vânzări este reprezentat de produse noi, astfel Tupperware este recunoscută nu doar pentru produsele inteligent, care economisesc timp și bani, ci și pentru o activitate intensă de cercetare și dezvoltare.

Pe lângă produsele Tupperware, compania comercializează și game variate de produse de înfrumusețare și îngrijire personală. Principalele mărci sunt Avroy Shlain, BeautiControl, Fuller Cosmetics, NaturCare, Nutrimetics și Nuvo dar acestea nu sunt încă disponibile în Europa.

Tupperware Brands Corporation se mândrește cu faptul că, de peste 60 de ani, a oferit femeilor din întreaga lume nu doar produse excelente, ci și o foarte bună oportunitate de afaceri și a avut un impact pozitiv în viața a numeroase femei din întreaga lume, oferindu-le șansa să își descopere adevăratul potential, să se dezvolte și, la randul lor, să schimbe în bine viața celor din jur.

SUS