Vizitând în continuare acest site, acceptați utilizarea de cookie-uri pentru a putea să vă oferim statistici de vizitator, pentru a vă oferi conținut țintit, adaptat intereselor dumneavoastră și pentru a facilita schimbul cu rețelele sociale.  Informații suplimentare despre cookie-uri și setările acestora pot fi găsite în politica noastră de confidențialitate.

Mesajul nostru

ÎNCEARCĂ!

Visual

Suntem surprinzători!

Produsele și oamenii Tupperware au adus mereu un aer de surpriză și încântare. menirea noastră este să facem gătitul minunat de simplu, să oferim momente speciale și să dăm tuturor șansa de a surprinde și inspira.

Noi îți venim în ajutor!

La Tupperware te ajutăm să-ți împlinești potențialul, în fiecare zi și în multe feluri. Suntem nerăbdători să împărtășim din experiența noastră, să te ascultăm și să oferim din timpul și cunoștințele noastre. Îi înțelegem și empatizăm cu ceilalți și nu ne este teamă de provocări.

Noi radiem!

Adevărata încredere are o strălucire aparte. Tupperware este colorat, luminos, energic și vibrant, cu nenumărate oportunități de a pune oamenii în valoare. Picurăm puțină creativitate în fiecare zi și îi inspirăm pe ceilalți să facă la fel!

Noi suntem autentici!

La Tupperware am reușit să fim noi înșine - și acest lucru este valabil pentru toate persoanele pe care le-am influențat. Credem că atunci când ne dăm o șansă, reușim să scoatem tot ce este mai bun din noi, indiferent cum s-ar numi acest lucru.

SUS