Vizitând în continuare acest site, acceptați utilizarea de cookie-uri pentru a putea să vă oferim statistici de vizitator, pentru a vă oferi conținut țintit, adaptat intereselor dumneavoastră și pentru a facilita schimbul cu rețelele sociale.  Informații suplimentare despre cookie-uri și setările acestora pot fi găsite în politica noastră de confidențialitate.

Întrebări frecvente

 • Cum pot cumpăra produsele Tupperware?

  Tupperware este o companie de vânzări directe, așadar produsele Tupperware nu se găsesc în magazine, ci se pot cumpăra de la Prezentatorii noștri, la un Party Tupperware.

  Contactează-ne și te vom ajuta să găsești Prezentatorul din orașul tău!
 • Ce este un Party Tupperware?

  Party-ul Tupperware este, de fapt, metoda de vânzare a produselor noastre. Party-ul reprezintă o prezentare dinamică a produselor, printr-un atelier de gătit, de maxim 1 ora - 1 ora 30 de min.

  Prezentarea este făcută de un Prezentator Tupperware cu concursul gazdei și a invitaților.

  Poți fi gazda unui Party Tupperware sau un invitat. Orice calitate ai avea la un Party Tupperware, sigur vei avea parte de o experiență deosebită.

 • Cine poate deveni Prezentator?

  Oricine, cu vârsta peste 18 ani, poate deveni Prezentator. Ia legătura cu un distribuitor autorizat din zona ta și el te va ajuta!

 • Dacă devin Prezentator, va trebui să plătesc instruirea (trainingurile)?

  Când devii Prezentator, ai la dispoziție un program de 3 luni, gratuit, special creat pentru tine, în care vei învăța despre produse, despre modalitatea lor de vânzare și despre companie. 

  Pe parcursul carierei tale in Tupperware, vei avea acces și la alte traininguri speciale, de asemenea, gratuite.

 • Unde sunt fabricate produsele?

  Compania Tupperware are fabrici în toată lumea. În Europa există fabrici în Franța, Belgia, Portugalia, Grecia.

  Sticlele Eco se fabrică doar în Portugalia.

SUS