Vizitând în continuare acest site, acceptați utilizarea de cookie-uri pentru a putea să vă oferim statistici de vizitator, pentru a vă oferi conținut țintit, adaptat intereselor dumneavoastră și pentru a facilita schimbul cu rețelele sociale.  Informații suplimentare despre cookie-uri și setările acestora pot fi găsite în politica noastră de confidențialitate.

Beneficii

Visual

Să devii prezentator Tupperware este foarte ușor.  Vei beneficia de experiența a două lumi. Vei avea propria ta afacere, însă vei beneficia și de sprijinul managerilor și colegilor tăi, primind în același timp și suportul  unei Companii cu peste 60 de ani de experiență în vânzări directe și cu o reputație excelentă privind produsele sale de calitate! 

Ce fel de prezentator vei fi, este numai decizia ta și depinde doar de tine!
Normă întreagă sau doar jumătate, fie și doar ocazional, pentru un venit suplimentar.
Noi îți oferim uneltele și asistența necesare pentru a te însoți pe orice fel de drum alegi.
Ia-ți în primire timpul și cariera! Meriți acest lucru. La fel și cei dragi din jurul tău! Și ei vor aprecia transformarea!


 

Ca prezentator ai nenumărate beneficii. Iată doar câteva dintre ele:

Visual

Ce înseamnă să fii Prezentator?

Vei prezenta produsele Tupperware, demonstrându-le. Știm sigur că te vei îndrăgosti de produsele noastre și vei vrea să vorbești despre ele și să le împărtășești și altora ce ai descoperit! Învită câțiva prieteni la tine și vei face prima prezentare, apoi va urma alta și tot așa!  În plus, nu vei fi singură.

Ai la dispoziție un program de 3 luni, special creat pentru tine, în care vei învăța despre produse, despre modalitatea lor de vânzare și despre companie.

Succesul pe termen lung în Tupperware este bazat pe 3 elemente simple, dar esențiale. Avem produse unice, care sunt comercializate de peste 60 de ani, prin sistemul de vânzare prin Party, pe care noi l-am creat în urmă cu 50 de ani,
și prin intermediul milioanelor de Prezentatori care au grijă ca aceste produse să ajungă în locuințele din întreaga lume.
Noi credem că simplitatea și transparența sunt cheia succesului. Astfel, te sfătuim să urmezi acest plan de 13 săptămâni și vei avea șansa să îți îndeplinești obiectivele profesionale și personale.

Noi îți vom crea mediul care încurajează succesul tău, un mediu în care toată lumea se concentrează ca tu să reușești. Dorim să te simți valorizată și să-ți placă, să te simți inspirată de oamenii cu care lucrezi și să fii premiată și recunoscută pentru realizările tale! Singura limită este cea impusă de tine. Vei fi surprinsă câte lucruri poți face, doar încercând!
Bucură-te de libertate și flexibilitate 
Vei avea posibilitatea să-ți creezi spațiul și mediul de lucru. Nu ai nevoie de experiență și nu contează vârsta, oricine poate învăța și reuși!

Vino în echipa noastră! Contactează acum distribuitorul cel mai apropiat: Găsește aici

Pachet Start
Pachet Start
SUS